dilluns, 5 de febrer de 2007

TESTIMONI de VIDA

Aquest matí he fet una “xocolata” amb en Dani, amic i gran testimoni de vida. Apart de les seves capacitats i dons professionals, que aquí no mencionaré, és una persona que transmet Vida.

Una Vida transparent, compartida sense presses, amb un compromís social, humà i cristià, formulat i practicat de forma integradora al llarg del seu recorregut vivencial (personal, professional...). Una Vida qüestionadora, somiadora i no conformista, defensora i emprenedora de causes socials i justes i, un bon testimoni a seguir per aquells que volem i ens sentim cridats a Viure en majúscules.

Presentant-me el seu nou llibre, “Praxis de la esperanza”, m´ha comentat que volia juntar “ètica, espiritualitat i compromís social”. Citant-lo a ell mateix, diu que aquestes tres paraules “escindidas son causa de conflictos y angustias” mentres que “integradas son fuente de inspiración fecunda”. Que “se acrisolan lentamente fundiéndose en una misma praxis de esperanza, en una misma apuesta”. Quina raó...

M´agrada tenir-lo com a referència perquè en la seva vida i paraules, puc veure aquesta Vida marcada per la “praxis de la esperança” i, ell mateix m´escriu, com “les paraules conserven la biografia de qui les fa servir, contenen la memòria de l´ànima i les experiències viscudes”.
Eugènia

2 comentaris:

Tondo Rotondo ha dit...

No se qui va dir que la pràctica era l'esglaó més alt de la teoria... En definitiva parlava d'amor.

Eugènia ha dit...

Hi haurà la presentació del llibre
“PRAXIS DE LA ESPERANZA. Educación, empleo y economía social”. Daniel Jover (Ed. Icària).

Alternatives d’educació més enllà de l’escola, de treball més enllà del treball assalariat... Nous camps de compromís en una economia social i solidària.

Dimecres 28 febrer, 19 h-Llúria 13
(Cristianisme i Justícia)