dijous, 31 de maig de 2007

AIXÒ S'ACABA!!

Ja fa dies que visc amb la sensació que aquest curs està dat i beneït. A l'horitzó ja només hi tenim els exàmens, les recuperacions, les avaluacions... Falta encara un mes per començar les vacances, i em fa por que aquesta sensació em faci baixar la guàrdia.
Recordo que quan vaig ser a Roma per preparar-me per la professió perpètua, les tres companyes de la RD del Congo ja havien fet maletes una setmana abans: era la seva manera de dir que enyoraven la seva terra, el clima, el menjar, l'idioma... i ho entenc molt bé.
Però no és aquest el meu cas i voldria fugir del perill de viure aquest final de manera precipitada. Encara queden molts dubtes per aclarir, molts nervis per superar, molta paciència mútua per demostrar, molts (i bons) moments de convivència.
I amb aquest sentiment se m'en barreja un altre: aquest curs m'ha passat volant!! I contra això sí que no sé què fer-hi. ¿Deu ser que estic a punt de començar la segona meitat de la vida i les "tornades" sempre ens semblen més ràpides? No ho sé pas. Però estic contenta d'aquest any. Amb algunes coses a millorar, el balanç és molt positiu.
I contra possibles enyorances, el realisme del "sant tornem-hi" de setembre, o en expressió d'uns dibuixos de la meva infantesa: "No se vayan todavía, aún hay más".
Teresa

1 comentari:

Saltimbanquineta ha dit...

Sí, aquests darrers dies són durs. La quitxalla està esverada perquè ja s'ensuma l'estiu, però mira, sempre hi ha estratègies per mantenir l'atenció, com ara fer una classe de Religió interdisciplinària (en anglès, o bés amb recursos d'Educació Física). Si durant tot el curs s'ha fet més o menys el mètode "tradicional", ara és el moment de captar l'atenció amb alguna novetat que els deixa una mica sorpresos. És clar que a Secundària deu ser molt més difícil que a Primària.