diumenge, 17 de juny de 2007

CRISTIANISME I JUSTÍCIA

Ahir va ser un bon dia... Vam tenir la reunió final de curs de l´equip de Cristianisme i Justícia, de 10 a 17h (pot semblar molt, però passa de seguida perquè hi ha una pila de coses a comunicar i comentar).
Aquesta trobada és un temps molt especial. És el moment on ens trobem aproximadament una cincuantena de persones per repasar el curs explicant i veient què s´ha fet desde CCJ, celebrar una Eucaristia viscuda a fons, veure el curs següent, fer una "ensumada". Tot i que el ritme és fort... és molt distés i, entre una cosa i l´altre fem descans per esmorzar i dinar. És un dia d´alegria i festivitat al veure´ns de nou tot sentint-nos bé treballant junts vers un mateix hortizó.
Aquest encontre és un moment entranyable on compartim amb la resta d´amics units per la mateixa causa: la fe i la justícia. Una gran sort!. Tot i que amb alguns només ens veiem d´any en any, és increible com la relació d´amistat i unió és ben fonda, un regal!.
Afegir, que la reunió d´ahir va ser molt emotiva pels "homenatges" i "benvingudes" degut a alguns canvis de persones dintre CCJ.
Si voleu llegir algun quadern, podeu mirar-los desde la web Fundació LLuís Espinal de forma gratuita.
Eugènia