dilluns, 17 de setembre de 2007

GPS VITAL

Acabo de plasmar en un full el meu projecte personal. Jo el faig des dels meus temps de Noviciat. Alguns anys he pensat que no m'era del tot necessari, però d'alguna cosa em deu servir si després de quinze anys encara hi torno.
Què és un projecte personal? Una mena de "gps vital", o un "planning", o un "recull de bons propòsits" que a més dels ja habituals (fer exercici, perdre els quilos guanyats a l'estiu, vigilar el mal geni...) va al fons de la persona i li recorda cap on va, què la mou, en que es sustenta la seva vida, de què ha de tenir especial cura, en qui ha de gastar la seva vida...
Moltes de les coses que hi he plasmat em venien dels dies de pregària de l'estiu. No en va és el moment en que t'atures i escoltes a Déu dins de tu mateixa.
Tots els meus desitjos en un sol full de paper? Es clar que no. Hi ha molta més vida que no puc recollir-hi, però em recorda que establir prioritats és important per quan les presses habituals del curs marquin la meva agenda, em desorientin de la ruta premarcada... Aleshores serà bo aturar-me de nou i preguntar-me, Teresa, cap a on anàvem?
Teresa

1 comentari:

Silveri Garrell ha dit...

Per perdre els quilos que ens sobren cal que ens pesem cada dia, a mi ja m'ha passat. Resulta que ens oblidem de fer servir la báscula i quan menys t'ho penses ya t'has botit, i després has de fer règim a correcuita.