diumenge, 18 de febrer de 2007

PELEGRIN@S AMB SANT IGNASI

És ja "tradició" que anualment s´organitzi una vetlla a la Mare de Déu de Montserrat inspirada en la que va fer Sant Ignasi de Loiola fa 485 anys. Al dia següent de la vetlla, continuem el camí amb Iñigo cap a la cova de Manresa on va escriure els exercicis espirituals.
El conjunt, és una experiència molt viva i fonda, per això, vaig tots els anys que puc. És un moment únic de "trobada" amb nosaltres mateixos, amb els altres, amb la creació i Creador, amb Sant Ignasi, amb la Mare de Déu, ... amb Déu.
Cada any ho visc diferent segons el moment vital, espiritual i personal que em trobo, la gent que s´hi apunta,... mai és igual, però, sempre ha estat una vivència autèntica i transparent!. És un moment especial i entranyable, una gran ocasió per recordar (tornar a passar pel cor) aquell moment de la vida del sant que m´interpel.la tant. Se´m convida a "deixar-ho tot", "donar-ho als pobres" i continuar fent camí confiadament. En definitiva, es tracta d´una invitació a Viure i avançar en el camí de l´amor, intentant anar més "lleugera d´equipatge", deixant les cadenes que em lliguen i no em deixen caminar, les pors, les comoditats, ...
Eugènia

PS: 9 i 10 de març 2007 (David Guindulain, 669 485 781)