dimarts, 6 de març de 2007

PER QUÈ?

Avui estic plena d´interrogants perquè m´he trobat amb "les mans a la massa". Aquestes qüestions són esperançadores, buscadores i amb "set" d´una vida més coherent i més entregada... sempre més...
- Per què em moc entre dos pols oposats? Per què quan ja he fet alguna passa reduint la distància entre ells, en busca dels "grisos", arriba un dia que torno una mica enrera? (sort que queda quelcom ja caminat... i que la segona vegada potser és més lleuger per ser més "conegut"...)

- Per què dic sí a certs "caramels" que se´m faciliten? Tothom pot accedir-hi a ells? Haig de tirar-los endavant? (cada cosa té el seu moment... i algunes mai l´haurien de tenir en una opció fundamental per Jesús... no es pot servir a dos senyors, binaris...).

- Per què en determinats moments no controlo la il.lusió i la disponibilitat davant certs "projectes" oblidant la meva "obligació" principal del moment a la que he estat "enviada"? Per què no penso més enllà, les conseqüències? Per què no miro aquests "projectes" amb els ulls d´una persona com el Joan (amic que viu al carrer) i escolto què em diu al respecte? (assaborir les coses amb dificultats incloses, no fugir-ne, no anar a mitges, què em dius, Jesús?, ...)

- Per què sento una crida forta a voler discernir la meva vida quotidiana, cada moment, cada instant... , fer de la meva vida un discerniment, i ho deixo de fer portant-me per la comoditat, per les "possibilitats" que la vida m´ofereix, portada per la "roda"...?
Què és el que vull que mogui més la meva vida, segons l´elecció lliure i personal feta?
Les actituts, sentiments, valors, principis,... el cor de Jesús de Natzaret vull que siguin el meu referent! Confio i espero que amb Ell avançaré en aquest camí que tinc al davant, aixecant-me agafada de la mà de qui sé ens estima, i ho va fer fins a l´extrem!!!, quina passada!!!
Eugènia