dijous, 22 de març de 2007

CONCERT SOLIDARI

Ja fa unes setmanes us explicava que la Red Ignaciana de Evangelización, quatre Col.legis de València que col.laborem en la pastoral dels Batxillerats, estàvem preparant un concert solidari. Voliem adreçar-nos als nostres joves amb el seu propi llenguatge i formes. Un acte obert, lúdic, de nit, on poder expressar el seu món i les seves rebel.lies amb les seves paraules i ritmes.
Aprofitant aquesta cojuntura hi hem volgut incorporar el valor que suposa pensar una mica més enllà, i els diners que recollim seran per a un projecte d'Entrecultures: rehabilitar unes escoles de Libèria.

Tota aquesta moguda em fa reflexionar sobre la necessitat d'acostar la fe i els valors de l'evangeli als llenguatges d'avui. Sobre l'atemporalitat d'un missatge que necessita ser constantment actualitzat. Sobre l'esforç extra que suposa posar-hi creativitat.
El concert serà aquest divendres, al Centro Arrupe. Acabarem tard i cansats. Em donaré per satisfeta si tots marxem amb ganes de repetir l'experiència: un nou concert, unes convivències... ganes de companys, d'amics, de compartir, de fe, de Vida.

Teresa