dijous, 12 d’abril de 2007

VIVÈNCIES desde ROMA i FRANÇA

He estat visquent una etapa més dedicada a la reflexió i a l'interiorització a Roma. Uns mesos de treball i de compartir, formant part d'una comunitat internacional, on he pogut experimentar que quan ens atrevim a viure a fons la vida i la fe, és possible de tastar que allò tan idealista que Jesús anomenava el Regne de Déu. He passat també uns dies per França, fent un recorregut biogràfic i espiritual de M.Sofia, la dona de cor gran que va decidir de dedicar la seva vida a transmetre l'Amor.

La Setmana Santa, he aprofitat per entrar en el misteri de la Creu, una creu que se m´ha fet especialment present aquest any, a través del dolor dels crucificats que aconsegueixen fer-se lloc en les pàgines del diari, a base de notícies de violència i guerra, però també gràcies a la possibilitat que em dóna el viure al costat d'una presó i d'un hospital infantil. La Resurrecció, que és la Vida, sento que té sentit només des del saber acompanyar el dolor amb carinyo i presència.
El dilluns de Pasqua començarem una nova fase, el mes d'Exercicis de Sant Ignasi. Serà un mes de silenci per acabar de fer-me disponible a aquest camí de seguiment de Jesús en la família del Sagrat Cor, un camí que vaig iniciar ja farà més de 10 anys!

La celebració dels Vots serà a Roma, en una data especial, el diumenge de Pentecosta. Durant tota aquesta etapa de preparació estem visquent del Foc de l'Esperit, un Foc que és símbol de l'impuls i de l'energia que portem tots a dins, l'Esperit que ens envia a la fraternitat dels gestos petits, concrets, autèntics. Perquè l'amor que es dóna, es multiplica.

Que tinguem tots una feliç Pasqua de Resurrecció!

M.Àngels