dilluns, 7 de maig de 2007

COMUNITAT CRISTIANA EDUCADORA

El passat dissabte vam tenir un recés/convivència de professors de l'escola. Ja fa dos anys que volem anar donant forma a aquesta petita "comunitat cristiana educadora", grup de professors i personal del Centre que tenim necessitat de compartir la fe. Passem junts moltes hores, compartim preocupacions, maldecaps i moltes il.lusions de la feina en el dia a dia. A casa, la família s'emporta tot el temps lliure... i entre mig de tot això, enyorem un espai diferent, nostre, personal, on comunicar el que ens marca com a persones i el que de fons empeny la línia de l'escola.
Ha estat el segon recés. Ens hi anem sentint còmodes. Per a alguns és un espai ben nou. No tenen una comunitat o una parròquia que els aculli. No tenen un altre lloc de pregària comuna, d'expressió de la pròpia fe. I al principi costa.
A més a més del despertar religiós, de la pastoral sagramental, la dels joves, la universitària, dels dubtes i els assajos diversos... i per si no en teníem prou, tenim un altre repte per afrontar: la comunitat cristiana educadora.
Teresa