dijous, 28 de juny de 2007

NECESSITO VACANCES!!

Fa dos dies em vaig desvetllar pensant en el curs que ve. Reestructuració del Departament de Pastoral, programacions noves a 1er i 3er de l'ESO, coses que cal arrodonir al setembre...
Vaig estar més d'una hora donant-hi voltes fins que vaig dir prou!! no pot ser que avancem tantes coses abans de gaudir de les vacances!! ja tindrem temps de lligar-ho tot!!
Les vacances són aquell temps necessari per poder reemprendre les activitats amb forces i il.lusions renovades. És temps de descans, però sobretot, és un temps de fer altres coses. Tinc certa facilitat per deixar enrerra durant dos mesos tot el que té a veure amb l'escola però no vull descuidar la pregària, el descans físic, el son endarrerit, aquest bloc, el cinema (prepareu-vos pel comentari de "Shrek Tercer") la cuina, les relacions humanes...
El gros d'aquest estiu serà la segona part d'un Master de Teologia a Deusto (Bilbao) i el Capítol Provincial. Entre mig hi aniré col.locant els petits plaers estiuencs.
Els mestres tenim la sort d'una vacances llargues, però per la mateixa raó hem de saber aprofitar-les de manera responsable i profitosa, que sinó, després en paguem les conseqüències. No s'hi val a badar!!
Teresa