dimarts, 17 de juliol de 2007

TROBADA

Ahir vaig anar amb un parell d´amigues a la comunitat rscj del raval. Vam estar xerrant una estona i després vam sopar. És curiosa i enriquidora la diversitat que hi ha entre nosaltres: formacions diverses, maneres de fer i ser diferents, estils de vida i vocacions variades,... Mentres que, per una altra banda, conectem en les coses més fondes i fundamentals de la vida, que ens fan sentir properes, unides i amb ganes d´anar avançant de la mà d´aquesta familía cristiana tan variada.

Va ser una trobada enriquidora en la que una de la comunitat, que va tornar fa poc d´una experiència al Senegal, amb els germans de Taizé, per tal d´ensenyar a dones d´allà a fer i cosir articles amb roba, ens va explicar la seva experiència i ens ensenyà fotos. Una passada!

També, una altra amiga ens va explicar que fa 15 dies es va instal.lar a una comunitat de religioses per fer experiència fins al desembre i acabar de veure si Déu la crida en aquesta congregació. L´Esperit continuï treballant al seu cor...

A més, l´altra ens va comentar que començarà a estudiar treball social perquè se sent cridada a treballar amb temes socials. Convinarà el treball amb l´estudi havent de deixar voluntariats i activitats que fèia fins ara. Quan optes per quelcom deixes altres coses/opcions, està clar, però no és tan fàcil en una societat com la nostra en la que volem tenir-ho tot a l´hora. Endavant!

Comentar també, que una altra, que hi era present, ens va comentar que ha estat "enviada" a la comunitat del raval per aquest curs que entra. Ens va explicar què fèia a Palma, on anirà a treballar aquí,... Bona feina! i quina alegria que estigui per aquí!

[A aquestes alçades de l´any, ja se sol haver acabat de discernir els "enviaments", és a dir, a on anirà cada una en missió el curs vinent havent seguit un procés de discerniment tant per part de la rscj implicada com de la provincial i consell]
Quanta vida hi ha si obrim els ulls i les oïdes! És una passada!
Eugenia