diumenge, 22 de juliol de 2007

ENVIADA A ... ROQUETES

La setmana passada, dimarts, comentava que una amiga s´havia instal.lat a una comunitat de religioses per acabar de veure si és allà on se sent cridada. I, acabava dient que a aquestes alçades del curs ja s´han comentat, discernit i concluit els "enviaments" de cara al curs vinent.

Doncs, he entrat en aquest procés com a candidata rscj i ... durant la segona quinzena de setembre ja m´instal.laré a la comunitat rscj que està a roquetes (nou barris-barcelona). És la comunitat a la que he estat vinculada externament aquest curs. Continuaré professionalment amb el doctorat però, fent a l´hora experiència de vida comunitària rscj completa per acabar de veure si és des d´on sóc més feliç i faig feliços als altres tot seguint a Jesús.

Estic molt il.lusionada, ja tinc l´habitació "en brut" (hi ha un armari, un llit, una estanteria, una cadira, i una finestra al món... , falta una taula per poder treballar sota la finestra -podeu veure les fotos-) .

Tot i que estic més que decidida, és el pas que tinc ganes de de donar, que em sento acompanyada, que ho sento i visc... haig de dir que, per una altra banda, hi ha algunes "pors" realistes (pel que he pogut anar visquent de la vida comunitària), que són a l´hora "pors" confiades i esperançades en un major coneixement, estimació i seguiment de Jhs.
El centre de tot és l´opció fonamental per Jhs, és la que m´il.lumina i fa sentir aquestes "pors" com "petiteses" al costat de les "grandeses" del seu Regne, portant-me a donar el pas amb decisió tot i saber de la existència dels meus límits -i dels de les altres-. Confiant que el ser-ne conscient d´ells m´ajudi a crèixer en l´amor. L´important és el fons, el desig comú i compartit d´un seguiment proper i profund al Déu de Jesús de Natzaret, la resta de coses ja les aniré treballant personalment, amb Déu i amb les altres. Tota la vida com a camí...
Per tot això, aquest curs segur que, a part dels moviments externs, es preveu amb molts moviments interns... us aniré explicant a mida vagin passant.

A dia d´avui, resto il.lusionada, confiada i esperançada davant aquesta nova fase en el seguiment de Jesús. Donar un pas més "deixant casa meva"... per més seguir-lo i estimar-lo.

Eugenia