dijous, 9 d’agost de 2007

BILBAO i BENVINGUDA

Ens vam traslladar a Bilbao, les de la província d´Espanya Nord, és a dir, les rscj de Catalunya, País Vasc, València, Navarra, Aragó, Balears i Almeria (cal dir que Almeria és una comunitat biprovincial, tant del Sud com del Nord). Així que ja ens trobem a la segona part d´aquest Capítol Provincial que prepara el Capítol General del 2008.

Continuem amb l´escolta, el compartir, la pregària, l´anar sentint, discernint ... el que fa referència a l´espiritualitat pròpia de la congregació. És realment una experiència fantàstica. Estic disfrutant moltíssim, coneixent de ben aprop la congregació, els seus fonaments, la seva font de vida, el que fa que perduri i les fa vibrar en una mateixa direcció: el desig de descobrir i manifestar l´amor de Déu en el món. Un Déu encarnat. És entranyable sentir tanta vida, tanta fe, tant d´amor... i no puc evitar que tot això em remogui per dintre.

Resaltar que avui ha estat un dia ben especial i enriquidor perquè han estat amb nosaltres una representació de laics i laiques vinculats a la congregació del Sagrat Cor que senten com a propi el carisma del Sagrat Cor.

A la foto de dalt, podeu veure com en les estones lliures també ens divertim... és una mostra d´un intens partit de futbolín, mentre també hi havia qui jugava al ping-pong...
En aquesta altra foto veieu que ja som tres!!!!. A partir d´ara el cafezoombloc ja està format oficialment per la Teresa, la MÀngels i l´Eugenia (començant desde la dreta). Benvinguda MÀngels!!! (podeu veure la seva presentació a la part superior dreta del bloc).

A la segona quinzena de setembre, quan totes tres haguem tornat de vacances, normalitzarem la freqüència de penjar comentaris. De moment, anirem alternant segons les nostres vacances.

Eugenia