dissabte, 15 de setembre de 2007

DESPRÉS DE LES VACANCES

Després d´un temps de "desconexió" del bloc per ser de vacances torno a ser per "aquí". Ja tenia ganes de tornar a escriure!!.

He fet les vacances en dues parts.

- De les primeres ja en sabeu una mica, donat que van ser les que vaig passar amb les Religioses del Sagrat Cor al Capítol (primer "bi-provincial" a Sta.María de Huerta, segon "provincial" a Bilbao). Tot i que eren vacances del doctorat va ser portant un ritme considerable de treball d´un altre tipus. Us recordo que el tema principal era l´espiritualitat de les rscj, un tema apassionant!

- Les segones vacances han estat un temps de descans mental, on he tingut la gran sort de poder disfrutar de la família (pare, germans, cunyat i nebots) i d´una naturalesa esplèndida (adalt veieu una foto d´un d´aquest moments magnífics que he viscut aquests dies veient com l´arc de sant martí es fèia present a una cataracta enmig de les muntanyes).


Em meravella la immensitat, la transparència, la pau, la magnitud, l´Amor, la confiança... de la Creació. Tota ella em parla del Creador, del seu amor vers cada un de nosaltres, de la seva generositat i donació, del seu estar amb nosaltres, ... em fa sentir part d´ella, una vida regalada, una part d´Ell ... creatura estimada... fins al extrem!!Eugenia