dimecres, 26 de setembre de 2007

UN PAS IMPORTANT ...

Demà, dijous 27 de setembre, dia ja senyalat per: (1) un amic va entrar al noviciat, (2) dia de Sant Vicenç de Paül, (3) aniversari de la fundació de la Companyia de Jesús... hem d´afegir un quart... (4) deixo casa meva i em trasllado a viure a la comunitat de Religioses del Sagrat Cor al barri de roquetes (barcelona)!!!.

El motiu per traslladar-me? Per què aquesta alegria, il.lusió i ganes de que arribi el dia?

Perquè em sento cridada a compartir vida en comunitat, desde la societat del Sagrat Cor de Jesús, per més estimar i seguir a Jesús. Ell és la meva opció fonamental, el que dona sentit a la meva vida, qui me l´ha regalada i per qui vull gastar-la.

Aquest pas és molt important per a mi, el sento no com un pas més, sino com "el pas" de "deixa casa teva ... i segueix-me" per poder estimar-lo, seguir-lo més i millor desde el que sóc. Vull seguir a Aquell qui ens estimà primer... fins a l´extrem!!!, què fort!!!, des d´aquest estil de vida.

Quines ganes que tinc que arribi dijous a la tarda!!. Ja he portat les coses i he endreçat l´habitació. Sembla una altra cosa a l´ho que vau veure en el seu dia al bloc. És tan diferent una habitació buida a una habitació personalitzada!, ara està plena de coses regalades per familiars i amics, hi ha hagut l´esforç i temps dels amics sj que van carregar amb la taula, les rscj que han dedicat el seu temps a coordinar l´acondicionament, ... és una habitació pleníssima d´il.lusió i d´estimació!!!

Per celebrar aquest "pas" i, per tal que sigui ben participat aquest moment tan important per mi, dijous, m´acompanyarà a la comunitat la família i berenarem tots plegats (rscj + família). Així es coneixeran mutuament, veuran la comunitat, la meva habitació... farem "família".

Per mi serà un moment molt especial amb els que més estimo. Tots fent festa! Magnífic!

Eugènia