dijous, 27 de setembre de 2007

EL TERRISSAIRE (THE POTTER)

Ficada en aquesta roda impetuosa de l'inici de curs, tocava reemprendre la Confirmació. Dilluns vam tenir la primera convocatòria, i als 20 joves de 2n any s'hi van unir un altre bon grup que volen iniciar aquesta preparació cap a la maduresa i el compromís cristià. Bé, segur que ells no en diuen així, i encara més segur que aquestes paraules són massa grandiloquents. Si aconseguim que vagin descobrint i formulant la seva fe, que ho facin en grup, que Jesús vagi sent una referència en la seva vida... ja em dono per pagada!!
Cada curs m'agrada començar d'una manera diferent. Així m'asseguro no caure en la rutina. Any nou, dinàmica nova. Segur que es nota la il.lusió posada en cada nou projecte. En aquesta ocasió la dinàmica de presentació anava sobre una petita pel.lícula de dibuixos animats anomenada "El terrisaire" ("The potter"). És una al.legoria dels processos, del creixement, de l'esforç, de la llibertat... Es una invitació a deixar-se acompanyar, a fiar-se, a aprendre... dels pares, dels mestres, dels amics, i, perquè no? també de Déu!!
Us passo l'enllaç per això de compartir recursos, idees, propostes que facin més dinàmica i actual la nostra tasca pastoral. Són 7 minuts per quedar-se bocabadat.

Teresa