dissabte, 6 d’octubre de 2007

PROJECTE COMUNITARI


Aquest cap de setmana, les vuit de la comunitat de roquetes, estem de recés al monestir de les benedictines a Montserrat (Sant Benet) per tal d´encetar el projecte comunitari.

Cada inici de curs, les diferents comunitats rscj d´arreu es reuneixen per pregar i elaborar el que serà el seu projecte comunitari de l´any.

Desde el consell biprovincial se´ns envien unes pautes orientadores i facilitadores que ens porten a formular respostes concretes a les crides que sentim en temes com l´oració, la vida comunitària, la missió comú i altres.

A la tapa de les pautes del projecte comunitari que ens han enviat aquest any hi ha aquest text sugeridor:
"Ens convoca Sofia per contagiar-nos aquell somni seu que va nèixer al voltant del foc: Ser dones que romanen en l´amor de Jesús injertades a l´arbre de la seva vida, conduides pel vent del seu Esperit, formant un sol cor i una sola ànima per descobrir i manifestar en mig d´un món ferit, la compassió i fidelitat del seu Cor" (Del cuadernillo de oración de la Asamblea Biprovincial).

Esperem que l´Esperit bufi fort, per tal que sigui una forta experiència de fe, uns dies que ens uneixin i formin més com a comunitat que s´inicia, amb una missió comuna, uns dies que estiguin plens de fraternitat i d´amor tenint com a centre a Aquell qui ens ha reunit i la missió universal. Que sapiguem restar obertes i sentir la crida a desenvolupar i oferir els dons que hem rebut en bé dels altres.

Eugènia