dimecres, 24 d’octubre de 2007

HABITACIÓ

Per fi us presento l´habitació completa!!. Quines ganes!!!. He tingut alguns "problemes" tècnics i de temps ja superats!!

A veure, tot i que us la presenti per parts, no significa que hagi crescut en tamany ... continua sent la mini-habitació del primer dia ... l´únic que ara està super plena de sentit i estimació per part de tots.

Just aquí al costat esquerre podeu veure les portes de l´armari (entrant a mà dreta, topes amb ell només obrir la porta), abans eren llises, ara estan amb diferents dibuixos fets pels meus dos nebots tan estimats. Donen a l´habitació color, il.lusió, estimació, transparència, innocència.... un toc molt especial.

Al costat de l´armari, darrera la porta d´entrada, a mà esquerre, trobem una estanteria (a sobre del llit), que hi ha el que veieu en aquesta altra foto.

Al prestatge inferior hi han alguns llibres (estic estudiant....), una espelma regalada per una amiga, un posa espelmes de taizé regalat per un amic, una espelma en forma de cor regalat per una amiga rscj, un posa llapisos regalat per una germana meva i comprat a l´últim viatge familiar que hem fet, una caracola de mar regalada per un amic bolivià on hi vaig viure dos estius seguits (en total 4 mesos) fent de voluntària en un internat enmig de la selva, una altra espelma regalada per una de la comunitat, i per últim, un despertador. Així doncs, és un altre racó entranyable on hi ha representada la família, la congregació, la comunitat, els amics i els més pobres.

En el prestatge del mig trobem més llibres, una altra espelma, quadrada i baixa, regalada per una altra amiga i un cubilet on hi possa entre les diferents cares "Col.laboraré amb Déu a crear un món Bo i Bonic per a Tothom amb el meu Amor i Alegria", en una cara surt un cor i en una altra la cara d´una persona. D´on ha sortit?. Doncs resulta que amb la meva germana menor faig catequesi a nens i nenes a una parròquia, i una de les activitats a fer el curs passat va ser aquesta, així que com em va agradar molt, la meva germana em va fer un. És maquíssim!!!

Al prestatge de dalt de tot, podeu veure això d´aquí sota. És un moble de calaixets, fet per una de les meves tietes, especialment pel dia que vaig entrar a viure a la comunitat de roquetes. En el calaix de dalt a l´esquerre possa Eugenia i la data 27.09.07. Tot un detallàs per part seva!. Sap que valoro quantitat les coses fetes a mà i personalitzades. Així que m´encanta!!!!


A més, per diferents llocs hi ha imans en forma d´animals, abarques,... de diferents viatges i moments especials.

Bé, sota l´estanteria just obrir la porta tenim el llit amb un nòrdic de colors vermells, taronges, grocs,... regalat pel pare i un coixí quadrat que em va regalar una germana. Saber-me en bones mans ajuda a descansar en pau i tranquil.litat ... ;-)

A sobre el llit podeu veure la creu que hi ha. També, és una creu especial donat que va ser dels últims vots d´un religiós i em fa tenir present a tots aquells religiosos grans i vellets que conec i estimo tant (tinc costum d´anar-los a visitar de tant en tant). A més, als peus té un anell fet per mi, dels mateixos colors que vaig fer una pulsera a ma mare quan vaig marxar a bolívia i, que ella va possar durant tot aquell temps, i després deixà (encara hi és), als peus d´una creu que hi ha a la seva habitació. Tanta simbolització al darrera!!!. A cada un dels dos braços hi ha una cinta lligada: al braç dret hi ha una que hi diu "viu el somni" i, al braç esquerre la importància de treballar per la Justícia.


A continuació, a la dreta del llit, hi ha la finestra, la taula i el suro. La finestra oberta al món, a la natura, a la realitat, a una classe social baixa, a la diversitat,... A la taula una làmpara i ordinador regalats en diferents moments pel pare per tal d´estar còmode treballant el doctorat, un portallapisos fet a les benetes de montserrat, una cadira "heretada" de la última rscj que va estar en aquesta habitació, la taula portada amb uns amics i regalada per uns altres amics religiosos.

És maca aquesta sensació de que tot són regals amb simbolismes i estimacions determinades.


Aquí a la dreta, veiem el suro. En ell hi he penjat algunes fotos fetes per mi en diferents moments, una postaleta regalada, la creació de miquel àngel, una postaleta comprada durant un camp de treball que vaig fer a Argèlia, una creu del voluntariat a Bolívia d´una altra voluntària bolviana, un rosari que era de la mare, una lletra tau (la "creu dels franciscans"), un calendari i la planificació dels estudis.

A més, entre aquest suro i l´armari hi ha un quadre fet amb fotos familiars que em van fer els meus germans. Una passada!!!

I, també tinc un barnús regalat per la meva àvia, les tovalloles, la ràdio-despertador i catifeta regalats pels germans, un radiador regalat per un tiet ...

Així doncs, ja veieu!. És una habitació plena d´estimació, d´il.lusions, de transparència, de colors... una habitació on hi és tothom present!, Jhs, la família, la congregació, els amics, els més pobres, el món, l´estudi, altres congregacions, els somnis, la natura ... m´hi sento ben acompanyada en ella!

Eugenia