divendres, 23 de novembre de 2007

ENAMORA´T

"Nada puede importar más que encontrar a Dios. Es decir, enamorarse de Él de una manera definitiva y absoluta. Aquello de lo que te enamora atrapa tu imaginación, y acaba por ir dejando su huella en todo. Será lo que decida qué es lo que te saca de la cama mañana, qué haces con tus atardeceres, en qué empleas tus fines de semana, lo que lees, lo que conoces, lo que rompe tu corazón, y lo que te sobrecoge de alegría y gratitud.

¡Enamórate! ¡Permanece en el amor! Todo será de otra manera"

Pedro Arrupe, S.I.


Aquest text del Pedro Arrupe ens parla de l´importància de trobar l´Amor i voler restar en ell indefinidament, com aquell que ha trobat una perla preciosa. Ens convida a ser conscients de que, quan és així, les coses són diferents, veiem moltes tonalitats als colors, escoltem les melodies des d´una escala determinada, disfrutem i fem disfrutar més de tot, fem "bogeries" per Ell, la imaginació i creativitat volen, ens deixem empènyer cap a horitzons insospitats, ens dona sentit e il.lumina al nostre quefer diari ... I, tot plegat, fa que anem deixant petjades amoroses per allà on passem.

Pare, ajuda´ns a restar cada vegada més en Tú. Que el teu amor ens porti a ser "bojos/es" per Jesucrist, com ho fou aquell pelegrí de Loiola.

Eugènia