dimecres, 7 de maig de 2008

30.000 ENTRADES... GRÀCIES!!

30 dies de vacances, 5 peces de fruita i verdura al dia, 1 mica de xocolata després de dinar, un mínim de 8 hores de son, 3 bons amics per anar de viatge, una dotzena de bones idees, 1.000 i 1 nits contemplant la lluna, la volta al món en menys de 80 dies, 25 anys (o millor 50) de compromís... Números que ens parlen del bo que ens dóna la vida, del que ens és favorable, del que n'estem agraïts. Xifres que van més enllà de les seves formes rodones o planes, que amaguen un munt d'il·lusions, de plans en comú, de ganes de viure.
30.000 entrades al nostre (i vostre) cafezoombloc també és una xifra per aturar-se i recordar els primers moments, quan l'Eugènia va suggerir-me aquesta aventura, quan ens hi vam posar, quan vèiem crèixer la criatura, quan s'hi va afegir la M. Àngels... Després d'un any i escaig m'he acostumat a aquest espai modest per reflexionar, per compartir, en el que cadascú hi pugui dir la seva.
Gràcies als que ens visiteu, als que ens deixeu un comentari, a tots els que valoreu aquesta petita finestra de les religioses del Sagrat Cor en el planisferi virtual. Sense vosaltres aquesta iniciativa seria estèril. Amb vosaltres guanya tot el sentit i es fa merèixer l'esforç.
Teresa

9 comentaris:

El mosquit i el camell ha dit...

Gràcies a vosaltres, perquè sempre és un blog que fa de bon llegir, fa pensar, fa fruir de la sintonia i desvetlla ressonàncies... Felicitats,
Mercè

Anònim ha dit...

¡Gracias, a vosotras! Por vuestra frescura, vitalidad, sinceridad, compromiso... y sobre todo, por vuestra fe, que compartís como una Pascua continua y viva.

Me encontré con cafezoombloc por casualidad (o no) y me colgué de él y aquí sigo, echando de menos a Eugènia y esperando diariamente vuestras "noticias".

Y también gracias porque por vosotras conocí a Paqui y a MariaJo, a Sergi, a Maria, a Txaro, a Eloi... muchas bendiciones en la red: Dios llegando por caminos insospechados.

¡Enhorabuena y adelante!
Catimar

Cris Ruano ha dit...

FELICITATS!!

Anònim ha dit...

Gracias a vosotras, por darnos la oportunidad de leer vuestras interesantes reflexiones y pensamientos.

Maite

Anònim ha dit...

Molt bé pel passat i seguiu amb l'empenta amb que ho heu afrontat. Enhorabona! (amb tot el significat que té la paraula : "en hora bona")
Montse

Clara ha dit...

Felicidades!! No sólo por las 30000 visitas, sino por todo el bien que nos hacen a quienes las leemos.

G. Sergi d'Assís ha dit...

Moltes gràcies a vosaltres!!! Jo hi aporto la part masculina a les felicitacions, jejeje!! La veritat és que fa de molt bon llegir el que compartiu. Gràcies!!

¿VER PARA VIVIR? ha dit...

Enhorabuena y gracias por todo lo que nos aportais cada día, ¡30.000 visitas! la calidad de vuestros testimonios bien lo merece.
Un abrazo grande de parte de vuestro hermano pequeño, creado con vuestro ánimo y aliento

Anònim ha dit...

Besos volvoretianos, gracias por todas las lecciones de vida que en este año me habéis dado, por el pasado gracias, para el futuro ánimo y aleluya ;-)
Maria Jo
www.elvuelodevolvoreta.blogspot.ccom