dimarts, 15 de juliol de 2008

MÉS LLUNY, MÉS ENLLÀ

Ahir un grupet vam anar a sopar a la casa de les monges grans, que també és escola, casa d'espiritualitat, despatxos provincials... tot un "holding" del Sagrado Corazón aquí a Lima, en un lloc absolutament meravellós, sobre el Pacífic, obert al mar, al vent, al sol... al barri de Chorrillos.
El viatge també va ser del tot espectacular: més de 12 persones en una mini furgoneta que aquí anomenen combi, com les que van pel carrer recollint passatgers al crit de "campito", és a dir, anunciant que encara hi ha lloc... tot i que sembla que no hi càpiga ni una agulla.
La vetllada va ser molt agradable i, com la furgoneta, el menjador es va eixamplar per fer lloc a tothom qui volgués sopar. Abans i després vam poder contemplar la vista del Pacífic, una mirada oberta a l'oceà i a la vida, horitzons oberts al món i a una vida religiosa que fuig de recluir-se en ella mateixa i busca sempre mirar més lluny i més enllà.
Teresa

1 comentari:

Anònim ha dit...

Este sí que es un buen principio de capítulo. Espero que todo siga así de precioso...

Pero cuando estés en medio del "fregao" no te olvides de nosotros y de comunicar tus impresiones.

Transmite los mejores deseos para vuestro encuentro y que en vuestras reflexiones y decisiones se refleje el buen hacer del Espíritu que siempre os ha acompañado.

Catimar.