dimarts, 8 de juliol de 2008

PROPERA ESTACIÓ: PERÚ

El darrer post va ser tota una autèntica premonició. He desconnectat de moltes coses, inclòs el bloc. Amunt i avall per Barcelona i amb certes dificultats d'accedir a internet que han acabat provocant aquest silenci. És cert que m'agrada estar atenta, actualitzar-lo, penjar els comentaris... però quan no es pot, ho accepto i no m'hi poso pedres al fetge. També la M. Àngels està portant un camp de treball i tampoc ha pogut fer-s'hi present. Però en breu, en la mesura de les possibilitats reals dels nostres estius, seguirem compartint algunes reflexions sobre allò que vivim o el que viu el nostre món.
Sóc per Barcelona ultimant els darrers detalls del meu viatge a Perú. Marxo dissabte, amb una maleta carregada de roba d'hivern, amb il.lusions i algunes inquietuds. Com ja havia comentat, participo al Capítol General de la meva congregació. Una cita important, amb unes 90 delegades vingudes de tot el món. Segur que viurem moltes novetats i algunes sorpreses durant els 40 dies que estarem reunides. Seran 40 dies de desert, de temptació, de prova? El desert, a més d'això, també és el lloc de la relació amb el Déu de la promesa i la llibertat . El Déu del Sinaí i del manà. El que acompanya en la dificultat i es manté en els moments de desconfiança. Tant de bo el Déu de la fidelitat sigui el protagonista d'aquest Capítol General, un nou pas important en la nostra història.
Teresa

1 comentari:

Anònim ha dit...

Segur que seran dies intensos, plens de vida i d'espiritualitat, moments d'alegria i de discerniment, temps de compartir i d`obrir horizonts per a tota la societat... I a més, temps privilegiat per crèixer molt, molt com rscj, com cristiana, com dona... per viure a Déu a tope! (no vull llevar la gran responsabilitat que suposa, per aixó no dic "quina enveja")

Bon viatje a Perú i esperam les teves noticies.

Catimar.