dimarts, 19 d’agost de 2008

NO DIGUIS BLAT...

Ja som a les acaballes del Capítol General. Ahir ens van comunicar la composició del nou Consell General (el teniu a la foto, amb l'absència d'una consellera que no és al Capítol) i avui toca l'aprovació final dels documents i alguns serrells encara per rematar. A aquestes alçades, i després de quasi bé cinc setmanes al Perú, reconec que estem cansades. Vam anar entrant a poc a poc, fent comunitat i generant un ambient propici. No ens va costar gaire. Diuen que la presència de molta gent jove (les "joves rscj" tenim 40 anys... tot és relatiu) ha facilitat un clima distès i una convivència agradable.
Amb els dies vam endinsar-nos en temes cada vegada més decisius, com l'elecció de la nova General i la proposta de noms pel seu Consell, els grups sobre centres d'interès, les noves maneres d'organitzar-nos i comunicar-nos... i a un dia i mig de la cloenda, crec que hem fet els deures i ens hem guanyat el bitllet de tornada. Tot sigui dit, ja en tinc ganes.
D'aquest estiu atípic encara en podré rescatar 10 dies de vacances. Família i amistats, expo de Saragossa i cap a València falta gent!
El sac encara no és lligat, perquè, entre altres coses, no m'hi cabria tot el que m'emporto d'aquesta experiència. Però ja vaig assaborint els aprenentatges, les persones que he conegut, el que he descobert... i la confirmació de que tot arriba quan estas preparada per assumir-ho.

Teresa

1 comentari:

M.àngels ha dit...

Molt bé, Teresa. T'has ben guanyat uns dies de descans. Ara ens toca a totes de posar-nos a concretar els fruits del Capítol. Siguem valentes!