dimecres, 31 de desembre de 2008

AGENDA NOVA, ANY NOU

Quasi com si res, estem a punt de dir adéu al 2008, ara que començàvem a agafar-li confiança. Amb els anys passa això: no et deixen agafar-li afecte, perquè quan sembla que ja els hi tens la mida presa, arriba el mes de desembre i ja comences a preparar el traspàs...
Un dels signes evidents d'un any que s'acaba és quan compres el recanvi de l'agenda. Jo ho he fet aquest matí i sempre em fa una certa impressió: t'entreguen el que serà el nou any embolicat amb paper de regal. Pàgines i pàgines en blanc on anotaràs reunions, viatges, trobades, més reunions, més viatges, més... i que poc a poc es convertirà en una mena de dietari de la teva vida durant dotze mesos. I si no, agafeu l'agenda que avui fineix, i, abans de llençar-la, repasseu-la. Veureu com d'intens ha estat aquest 2008, tantes coses que heu arribat a fer, tantes coses que us queden pendents!
Sempre penso que el nou any ens regala una nova oportunitat: de fer, de ser, de recuperar, de convertir-se. Tenim un any per estrenar. Fer-lo nou és la nostra tasca. Bon any 2009 a tots!
Teresa

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Teresa,
Hi han molts pessimistes que desitgen un bon 2010!.
No m'agrada.El 2009 serà com serà però tot és bo si treballem, pensem i volem que ho sigui. D'una manera o altra. Però cadascú hi juga una bona partida en el seu resultat. Ànims i endavant!
Montse.

Anònim ha dit...

És veritat que molts han ignorat al 2.009 en les seves felicitacions, supose que per ser més originals.

Però estem en el que estem, el any 2.009, i tenim 365 dies -tots per estrenar- per construir moltes coses noves: amistats, ponts de comunicació amb l'altre (i no em refereix als de pedra), moments per estimar, contagiar l'alegria quan la sentim, provocar ilusió al voltant nostre, donar moltes abraçades... i, sobre tot, treballar per aconseguir la pau per a tothom i per donar un sincer testimoni de la fe que ens uneix i ens aproxima a totes les persones d'aquest mòn que avui sofreix tant.


Bon Any Nou! Molts d'anys!
Catimar