dilluns, 31 de març de 2008

Com potser ja us haureu adonat, fa temps que no escrivia gaire al bloc. Fins i tot, ara he desaparescut de la foto i del perfil. No és que hagi deixat de ser candidata a religiosa del sagrat cor, sino ben al contrari, cada vegada em sento més confirmada, amb ganes de deixar-ho i donar-ho TOT per Ell formant part d´aquest grup de dones que volem seguir Jesús i que Ell sigui el nostre centre vital.
He deixat de participar en el bloc per necessitat de major concentració, coherència, sinceritat i realisme. M´he adonat que, tot i que m´agrada i enriqueix molt participar-hi, he de deixar de fer activitats que em treuen certa concentració i/o que ocupen un lloc dintre i/o em distreuen. Tinc tendència a ficar-me en tot el que hi ha i sino a crear-ho. He d´aprendre a saber escoltar més al meu cor per ser conscient de quan puc fer, i el què, i quan no.
Sento que en aquest moment concret de la meva vida, he de centrar-me en el que tinc a les mans com a missió principal que és el doctorat.
Així doncs, moltes gràcies a tot@s per ser-hi, per acompanyar-nos en aquest camí, pels vostres comentaris, ... per tot el que he aprés de vosaltres.
Eugènia