dimecres, 7 de maig de 2008

30.000 ENTRADES... GRÀCIES!!

30 dies de vacances, 5 peces de fruita i verdura al dia, 1 mica de xocolata després de dinar, un mínim de 8 hores de son, 3 bons amics per anar de viatge, una dotzena de bones idees, 1.000 i 1 nits contemplant la lluna, la volta al món en menys de 80 dies, 25 anys (o millor 50) de compromís... Números que ens parlen del bo que ens dóna la vida, del que ens és favorable, del que n'estem agraïts. Xifres que van més enllà de les seves formes rodones o planes, que amaguen un munt d'il·lusions, de plans en comú, de ganes de viure.
30.000 entrades al nostre (i vostre) cafezoombloc també és una xifra per aturar-se i recordar els primers moments, quan l'Eugènia va suggerir-me aquesta aventura, quan ens hi vam posar, quan vèiem crèixer la criatura, quan s'hi va afegir la M. Àngels... Després d'un any i escaig m'he acostumat a aquest espai modest per reflexionar, per compartir, en el que cadascú hi pugui dir la seva.
Gràcies als que ens visiteu, als que ens deixeu un comentari, a tots els que valoreu aquesta petita finestra de les religioses del Sagrat Cor en el planisferi virtual. Sense vosaltres aquesta iniciativa seria estèril. Amb vosaltres guanya tot el sentit i es fa merèixer l'esforç.
Teresa