dijous, 25 de desembre de 2008

UN BON NADAL A TOTS!

Fa poca estona, tot just llevar-me, repassava aquelles persones a les quals volia tenir presents i dir alguna cosa en aquesta vigília de NADAL. M’he trobat pensant en el blog (quina sorpresa! ) i dit i fet.
Primer de tot Teresa, iniciadora i continuadora incansable del blog : molt Bon Nadal i que els detalls de cada dia et revelin el Jesús infant senzill i portador de vida i promesa. També Bon Nadal a la Mª Angels i Eugènia que vàreu estar impulsadores de la idea : que la tendresa de Déu us sorprengui en el cada dia.
Un molt Bon Nadal a tots aquells que he anat coneixent a través dels comentaris : a la fidel i propera Montse, a la sensible i detallista Catimar, a la inquieta i compromesa Volvoreta, al crític i creatiu Enric, a la saviesa de la M.Rosa, a la perla que m’ha suposat trobar-me amb el Mosquit i el Camell,…a tots els que de manera encertada heu col.laborat amb els vostres comentaris que sempre ajuden i m’aporten algun detall de la vida que jo no havia copsat. També molt Bon Nada als anònims lectors...que d’alguna manera animen amb comentaris orals i entrades al blog.
Per a tots : que un nou Nadal ens descobreixi el millor de nosaltres mateixos i de tots els qui ens envolten. I que aquests dies tinguem especialment presents tots aquells que viuen diferents experiències de la fragilitat de l’infant Jesús.

Pilar