dimecres, 31 de desembre de 2008

AGENDA NOVA, ANY NOU

Quasi com si res, estem a punt de dir adéu al 2008, ara que començàvem a agafar-li confiança. Amb els anys passa això: no et deixen agafar-li afecte, perquè quan sembla que ja els hi tens la mida presa, arriba el mes de desembre i ja comences a preparar el traspàs...
Un dels signes evidents d'un any que s'acaba és quan compres el recanvi de l'agenda. Jo ho he fet aquest matí i sempre em fa una certa impressió: t'entreguen el que serà el nou any embolicat amb paper de regal. Pàgines i pàgines en blanc on anotaràs reunions, viatges, trobades, més reunions, més viatges, més... i que poc a poc es convertirà en una mena de dietari de la teva vida durant dotze mesos. I si no, agafeu l'agenda que avui fineix, i, abans de llençar-la, repasseu-la. Veureu com d'intens ha estat aquest 2008, tantes coses que heu arribat a fer, tantes coses que us queden pendents!
Sempre penso que el nou any ens regala una nova oportunitat: de fer, de ser, de recuperar, de convertir-se. Tenim un any per estrenar. Fer-lo nou és la nostra tasca. Bon any 2009 a tots!
Teresa