dilluns, 23 de març de 2009

PRENENT FORCES

En tota activitat que suposa un esforç hi ha un pas de l'equador. Hem començat amb moltes ganes i pletòrics d'energies, però el pas del temps minva la nostra resistència. Cal aturar-se a l'ombra i refer-se.
La quaresma també té les seves exigències. És fàcil iniciar-la amb molta empenta i poc a poc anar defallint. Arribar, arribarem però... amb la feina feta? conscisents del camí que recorrem?
De la mà de Juanes, us proposo una aturada en el camí. Ens renovarà l'esperit i alegrarà l'ànima. Perquè... qui ha dit que la quaresma ha de ser un temps de tristesa?
Teresa

2 comentaris:

Anònim ha dit...

¿Que quién dijo que la cuaresma es triste? Eso me pregunto yo también. Creo que desde que la preparamos en comunidad, la compartimos y la vivimos, en sant Pau la Cuaresma es un anticipo de la Pascua, no es nada, nada triste.

Y este video,¿está colgado en la red? ¿Dónde puedo encontrarlo? Me gusta y quisiera compartirlo con los jóvenes de la comunidad.

Gracias, Teresa.
¡Feliz camino hacia la Pascua para tod@s!
Catimar.

Teresa i M.Àngels ha dit...

Catimar, avui mateix t'envio en un correu l'enllaç al video que us proposo (és del youtube). M'agrada molt com parles de la teva comunitat parroquial. Deu ser una referència molt important per a tots els que en sou membres. Una salutació, Teresa