dijous, 15 d’octubre de 2009

LAMENTAR-SE NO SERVEIX DE RES

Que vivim en temps de crisi ho sentim per tot arreu i ho patim cada dia. Potser la nostra capacitat adquisitiva ha minvat o veiem que al nostre voltant altres persones ho passen magre per mantenir les despeses bàsiques habituals.
De la necessitat en sorgeix el lament, propi o aliè, i els temps que corren no inviten a l'esperança. Sobrevivim al moment, esperant uns "brots verds" reals que indiquin un canvi d'era. Però mentre no arriben, diverses entitats civils s'han mobilitzat per ajudar als que més estan patint tota aquesta situació: diuen que a Catalunya 500.000 persones passen gana. Els Banc dels aliments ens ofereix la possibilitat de passar de la queixa estèril, dels retrets infroctuosos, al gest concret i útil. Fins el dia 17 d'octubre han organitzat un gran recapte d'aliments de llarga durada (llegums, pasta, arròs, conserves...) per ajudar a les famílies més afectades per la crisi. Si som dels que ens preguntem què podem fer, aquesta és la nostra oportunitat!!
Teresa

2 comentaris:

El mosquit i el camell ha dit...

Teresa, ahir et volia felicitar... però vaig portar un ritme accelerat que no em va permetre dur a terme les meves bones intencions. Una abraçada,
Mercè

Anònim ha dit...

Sembla una iniciativa seriosa i ben portada, de les que val la pena col·laborar-hi.

Només sap greu que inflin la xifra per bellugar la gent. No és cert que a Catalunya hi hagi 500.000 que passin gana. És un número desproporcionat, que només busca la solidaritat de la gent amb mitjans reprovables.

Ara bé, tant és. La xifra en si no és important. És tant greu que en siguin 20.000 que aquests 500.000que diuen.

Enric