diumenge, 13 de desembre de 2009

FELICITAT

La felicitat omple fulls, llibres i prestatgeries de totes les llibreries del nostre temps. S'ha convertit en un bé de consum més. La desitgem a qualsevol preu i fem el que calgui per aconseguir-la. Com en tot, els camins de la felicitat estan inventats des del orígens del món. La humilitat, la generositat, fer el bé, no creure'ns el melic del món... seran actituds que aniran donant forma al nostre cor fins a omplir-lo d'una extranya sensació de plenitud.
La segona lectura d'avui (Flp 4,4-7) bé es podria secularitzar i quedaria així: Viviu sempre contents. Que tohom us conegui com a gent de bon tracte. No us inquieteu per res. A cada ocasió acudiu a allò que habita el vostre interior i sigueu agraïts. Així la pau habitarà els vostres cors i els vostres pensaments. Algú en sospitaria la procedència? El desig de Déu, el projecte de felicitat per a tota la humanitat, es manté intacte i fidel en el temps, com la seva promesa d'amor.
Teresa - 3er diumenge d'Advent

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Por eso las ocasiones en que estas palabras se materializan en nuestro día a día en las aulas, producen esos instantes (prácticamente inmediatos a terminar la clase, en el mismo pasillo) de sentirnos la persona más feliz del mundo.
¡A partir de mañana buscaré la felicidad para todos dentro de clase! Gran reto, retocándolo un poco, suena bien incluso como lema...
Pablo

Anònim ha dit...

Teresa,
Estava de mal humor i en llegir el teu bloc, s'ha trastocat en una certa pau que pot portar a la felicitat...
Gràcies.
Montse