dilluns, 24 d’agost de 2009

REVISIÓ POST-ESTIU

Quan s'acaba el mes de juny, tot són presses per dur el cotxe al mecànic, a aquella revisió d'abans de les vacances, on ens miren i remiren les bugies, els amortiguadors, el dibuix de les rodes, els nivells... no fos cas que una pana ens desgraciés el viatge, o l'anada a la platja o la muntanya. També busquem hotels, bitllets low cost, lliguem calendaris... Necessitem preveure tantes coses abans de l'estiu!
Però quan l'estiu s'acaba, sembla que no cal fer res, que la vida ja ens porta, ella soleta, a les tasques quotidianes. Com si 10 o 11 mesos l'any (segons les professions) no es mereixessin per ells mateixos preparació, d'una altra mena, però preparació conscient i a fons.
Per aquesta raó sóc a Santa María de Huerta (de nou!) participant en una activitat anomenada "Días de oración y crecimiento personal". Una mena d'exercicis, un recés intens i intensiu a partir de les "respostes de Jesús", per veure si aconseguim allò que tan bé ens aniria: unir-nos als seus sentiments i les seves actituds. I que aquesta fos la línia, el marc, el paisatge del fons del nostre curs 2009-2010.
Teresa