divendres, 25 de setembre de 2009

La Mercè

Avui m'he decidit! gràcies, Teresa per la paciència i la fidelitat de mantenir la foto en la que apareixem les dues, quan el meu perfil els darrers mesos ha estat més testimonial i de convidada de pedra, que altra cosa.
M'incorporo al bloc, però amb un dia de retràs, perquè en realitat el dia triat era el d'ahir, 24 de setembre. El 24 de setembre és la festa major de Barcelona, celebrem la festivitat de Nostra Senyora de la Mercè, i personalment, és el meu aniversari de Vots: 9 anys. El dia 24 del mes 9 de l'any 09, he fet 9 any de Vots! Una data amb tants 9, és la més escaient per renovar-se de 9, per néixer de 9 en Crist, no us sembla?

I com ets sants tenen vuitada, felicito avui a totes les Mercès i animo als barcelonins a gaudir de la festa. Una festa que, tot sigui dit, recorda el testimoni dels mercedaris fundats per Pere Nolasc, aquell barceloní que va entendre que seguir el Crist, l'home lliure per excel·lència, suposa fer seva la causa d'alliberar els captius de qualsevol esclavatge.
Bona festa major!
màngels