dilluns, 1 de febrer de 2010

CAMINAR EN L'AMOR DE DÉU

Les religioses del Sagrat Cor, els mesos abans de la professió perpètua, dediquem un temps a preparar aquest compromís. Ho fem a Roma, en el sí d'un grup internacional. Tot i tenir una experiència prèvia de la diversitat de la nostra congregació, conviure diàriament amb companyes de Corea, Perú, USA, India, Egipte, Congo... és una escola de respecte, de paciència i de tolerància, que dóna per fruit una immensa riquesa i una vivència que guardes per tota la vida.
Ahir vaig arribar de passar uns dies a Roma per acompanyar algunes rscj amigues que ahir feien els seus vots perpetus. Només observant la fotografia de la celebració es pot captar la riquesa de la diversitat, la paciència dels diferents ritmes, el respecte pels diferents tarannàs. Cada una amb la seva manera de fer, i totes unides pel nom que els han atorgat com a grup: caminar en l'Amor de Déu.
Felicitats Blandine, Choi, Amira, Valeria, Olaya, Kathy, Ribinbella, Anita, Karla, Dorothée, Mari Carmen, Immaculate, Diana i Anna. Amb aquest nom com a consigna podeu arribar ben lluny !!
Teresa
Si voleu veure'n més fotos, enllaceu amb la web rscjinternational