divendres, 26 de novembre de 2010

MOMENT HISTÒRIC

Aquests propers dies viurem un moment que es pot titllar d'històric. De fet ja fa temps que estem tots plegats una mica neguitosos, que a vegades ens sembla que els dies passen massa a poc a poc, i ens agradaria trobar-nos ja al dia assenyalat. Anem complint amb les nostres obligacions i els deures quotidians, però de fet tenim el cap en un altre lloc i posem tots els esforços per tal que no se'ns noti massa, no fos cas que la nostra imatge de seriositat i professionals competents en quedés malmesa.
D'aquí a quatre o cinc dies tot tornarà a la normalitat. Seguirem amb la nostra vida, a l'aguait de noves fites que ens aportin una mica de color, aquell bri d'il·lusió que inunda el nostre cor i tenyeix subtilment tot allò que toca.
Ja ho sabeu: Montilla, Mas i Puigcercós... Messi, Iniesta i Puyol... copeu les nostres converses i els nostres desigs. Sou referents per a molta gent i aquesta responsabilitat no es dóna a qualsevol. Cadascú en el seu ofici feu-ho el millor que sabeu i no penseu tan sols en vosaltres. Només passen a la història els que han sabut fer-s'hi un forat per mèrits propis.

Teresa