dilluns, 21 de març de 2011

FER-SE GRAN

La Montserrat Ribas, la meva mare, està d'enhorabona. Com que no podia ser d'altra manera en aquesta família, li agrada escriure. Diversos escrits per als més propers on ha recollit alguns dels seus records i vivències van donar pas a un bloc que actualitza amb freqüència. El pas de l'espai privat a l'espai públic no s'ha quedat aquí. Un d'aquest reculls, barreja de reflexió i experiència pròpia, veurà la llum en forma de llibre: "Fer-se gran. El sentit de la vellesa en el trancurs de la meva vida" (Ed. L'Albí). I la posada de llarg serà el dijous 31 de març a la sala La Cuina de l'espai Francesca de Bonnemaison, Barcelona.
Una ocasió única per descobrir la seva particular saviesa i manera de viure, la que recull els fruits d'un camí viscut plenament i no li sap greu compartir-ho amb els altres. I nosaltres, joves i grans, amics i família, ens en sentim orgullosos

Teresa

5 comentaris:

El mosquit i el camell ha dit...

I teniu motius per estar-ne, certament!

Josep Maria ha dit...

Pots sentirte orgullosa de la mare, es una gran persona i ha viscut molt.

Anònim ha dit...

Gràcies Teresa per la propaganda. L'amor de filla et fa augmentar la importància del llibre. És una expressió de cara a la familia i amics que ho he fet amb molta il.lusió. En un principi, va néixer d'una pura reflexió personal quan vaig adonar-me que ja havia viscut molt. Com diu Goethe; "L'edat s'apodera de nosaltres per sorpresa". I aquesta sorpresa em va fer reflexionar. I ho he decidit tansmetre als amics, que, g. a D., són molts. I això m'ha complagut.
Gràcies, Teresa
Montse

Anònim ha dit...

Enhorabona per a la mare i la filla!. Gràcies a totes dues per compartir amb la paraula escrita els vostres pensaments i vivencies. Crec que és un do i un privilegi per vosaltres.

Catimar.

fina ha dit...

Encara que amb retard, certament va ser un luxe poder assistir a la presentació. Felicitats per tanta generositat i saviesa compartida amb els demès (nosaltres). Persopnes com la Montserrat ajudan a prendre confiança en el futur; be, amb l'ara, podem dir.