dimarts, 18 de juny de 2013

ADIF I LES SEVES PÈRDUES PRIORITÀRIES

Les prioritats d'Adif, de la mà del govern Rajoy, estan clares: l'alta velocitat. Tant se val que sigui deficitària i fins i tot ruinosa. Encara menys que sigui radial i que ens venguin la inauguració d'un nou tram fins Alacant vinculada al malaguanyat corredor del mediterrani. Deuen estar contents a Madrid amb això de poder anar a la platja en poc més de dues hores...
Mentrestant, no gaire lluny de les fotos que avui surten als diaris, milers i milers de persones ja estan afectades per les retallades de les línies de Mitja Distància. Personalment, m'afectarà el probable tancament dels serveis que uneixen Madrid i Saragossa amb Arcos de Jalón. Podré arribar a gran velocitat fins a Calatayud, però un cop allà... jo i maleta no sabrem com continuar viatge. Per a mi serà una cosa punutal. Per a molta gent, quotidiana. Spain is different... fins i tot a l'hora de prioritzar les seves pèrdues !!
Teresa Gomà

2 comentaris:

Pere de can Peret ha dit...

Certament s’han decantat cap a les “grans” obres. Mentrestant, els soferts usuaris de rodalies de la perifèria, com és el cas de Manresa, no tenim ni lavabo a l’estació!

Anònim ha dit...

L'alta velocitat només busca enfortir l'estructura estatal d'Espanya: radial, amb Madrid com centre. Perquè tot el poder es concentri a la capital. No van pensar una estructura en xarxa, per construir un país amb un entramat de ciutats connectades entre si. Tot per a Madrid.

I després s'estranyen que els catalans ens n'estiguem anant.

Enric