diumenge, 20 d’octubre de 2013

EXCESSOS QUE MATEN

Recordo la campanya de la Generalitat del "Som 6 milions". Ens sentiem orgullosos de ser tants catalans. Avui en som més, i tan variats que potser per no ficar la pota, no hi ha lema semblant...
Si català és qui viu a Catalunya i hi treballa, i a més ho vol ser... seriem molts. Però tal i com estan les coses, amb les baralles 11-S contra 12-O, qui s'atreveix a fer un recompte fiable?
Els números ens acostumen a trair, sobretot desde que amb els euros el nombre de zeros ens maregen, al menys a mi. Les xifres grosses em semblen un misteri de la mida d'un campanar.
Així que avui que estreno nou correu de yahoo, perquè m'hi han obligat els seus enginyers... me n'assebento que encara puc emmagatzemar 54 milions de correus: 54 milions !! Què en faré de tants missatges? Ni que m'apuntés a totes les cadenes que intercanvien powerpoints de gatets... crec que no hi arribaria mai.
Crec que a vegades ens excedim. La tecnologia ha de seguir avançant fins a tal punt, que se'ns emporta per davant. De fet, m'imagino el meu correu ple a vessar.... i em falta la respiració. Potser no calia comunicar-se tant, potser calia comunicar-se millor.
Teresa Gomà, rscj