dimarts, 19 d’agost de 2014

TORNEM-HI

Reconec la mala consciència.Tenir el bloc aturat durant quasi dos mesos no és un bon senyal per a algú que es pren seriosament allò a que es compromet. I com deia aquell extrany personatge de "El petit príncep", "sóc una dona seriosa, jo". Dos mesos que han donat per molt: una setmana i escaig a la Dexeus (acompanyant la meva mare), una altra a Mallorca (premi compartit de final de Consell provincial), una altra a Santa Maria de Huerta (no hi ha estiu d'una rscj sense uns dies en aquest poblet de Sòria).... i després, dies de suport logístic familiar i temps per a fer allò que m'agrada, i també descans, molt descans....
Avui sóc a BCN. M'agrada estar-me a casa meva en soledat. Necessito espai per tancar una etapa i obrir la propera: llençar papers, posar ordre, decidir què no necessito i reaprofitar-ho de manera útil... Tanco tres anys de Consell provincial i n'obro quatre d'Equip de Coordinació dels col·legis del Sagrat Cor d'Espanya. I continuo amb l'escola, la comunitat, la meva ciutat.... en aquest moment de la història que tant ens apassiona.
M'agraden les vacances, però també m'agrada la feina. Tot i matinar, i amb la maleta sempre a punt, et sents construint alguna cosa de la sentir-te orgullosa. Dotze dies i tornem-hi. Una sort.
                                                                                                                                       Teresa Gomà, rscj