dimecres, 30 de setembre de 2015

COMUNICAR, COMUNICAR-SE


Potser mai hi havia hagut tantes possibilitats de comunicació com ara. Les noves teconologies i la revolució d'internet ens ofereixen cada dia nous canals per comunicar-nos, ràpids, fàcils, efectius. 

Des de que vaig descobrir el whatsapp, reconec que hi vaig arribar una mica tard, he modificat la manera de relacionar-me i els textos breus i immediats m'ajuden a dur una vida més actualitzada. Això sí.... també he de dir que tinc un parell de grups silenciats, perquè la profusió de missatge a totes hores em va resultar una mica angoixant. No cal respondre tots a tot !!
Ara fa uns dies he entrat en el món de twitter. Per la meva feina a la comunicació del Sagrat Cor m'hi he endinsat amb il·lusió i ganes de treure'n profit. I de nou certs excessos em tenen en alerta, però se m'ha obert un món plural i fascinant. Jo hi busco un mitjà per fer-nos presents com a religioses del Sagrat Cor.... i de pas, a nivell personal, en surto enriquida amb comentaris, reflexions i aportacions de caire diferent i sempre actual. Aquest compte, @rscjenEspana , vol ser una finestra oberta a moltes coses que passen de portes endins i que potser, per ja saber-les, les rscj no valorem prou. Si aconseguirà el seu propòsit, el temps i l'encert ho diran. Si teniu twitter, hi sou convidats!
Teresa Gomà, rscj